[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Oct 7 10:46:04 UTC 2011


Бев во треска денес и таму е истата ситуација како во геоинститут, незнаат
како и кога ќе им се ликвидира фирмата, а кога ќе се ликвидира ќе мораме пак
да се селиме. Иначе ок беше местото, 45кв 3 соби 3,5е по квадрат + ДДВ и
сметки ќе испадне околу 220-230е


поздрав
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111007/5eedf192/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list