[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Fri Oct 7 12:12:06 UTC 2011


>
> кој го имаше бројот од просторот во влае, тој 100 квадрати за 200 евра?
>

Извинете, можеби е беспредметно да се мешам јас кој ниту еднаш не дошол во
Кика, ама ако веќе се размислува за простор во Влае, зошто да не размислите
за простор во тц Карпош 3, оној кај последна/почетна на 7.
Таму има еден куп празни канцеларии, таму е сместен и дел од Кејблтел и
слушам дека кириите биле многу пониски отколку од другите места.

Знам ова е штура информација, но само како идеја, немам конкретна понуда со
цена и квадратура :(

-- 
Илија Илиев Струмјан
Ilija Iliev Strumjan

Mob.: +389 77 575 175
Skype ID: strumjanmk
Google+: http://gplus.to/strumjan
LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/strumjan
Facebook:
http://www.facebook.com/people/Илија-Илиев-Струмјан/100000573042225

Joomla: http://top.net.mk
Blogs: http://strumjan.blog.mk
      http://strumjan.blog.com.mk
      http://strumjan.blogspot.com
      http://youtube.com/topnetmk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111007/4281a0ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list