[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Fri Oct 7 12:21:15 UTC 2011


Кога веќе ја шириме областа, имаше и ваков оглас:

Абе ме мрзи да се повторувам али ова стварно ми е битно: Издавам стан у
тавталиџе карши Лептокарија, ненаместен 85 м2. Пишете

https://twitter.com/#!/makedonproud/status/121524104024166401

Се читаме (Se chitame).


2011/10/7 Ilija Iliev <strumjan at gmail.com>

> кој го имаше бројот од просторот во влае, тој 100 квадрати за 200 евра?
>>
>
> Извинете, можеби е беспредметно да се мешам јас кој ниту еднаш не дошол во
> Кика, ама ако веќе се размислува за простор во Влае, зошто да не размислите
> за простор во тц Карпош 3, оној кај последна/почетна на 7.
> Таму има еден куп празни канцеларии, таму е сместен и дел од Кејблтел и
> слушам дека кириите биле многу пониски отколку од другите места.
>
> Знам ова е штура информација, но само како идеја, немам конкретна понуда со
> цена и квадратура :(
>
> --
> Илија Илиев Струмјан
> Ilija Iliev Strumjan
>
> Mob.: +389 77 575 175
> Skype ID: strumjanmk
> Google+: http://gplus.to/strumjan
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/strumjan
> Facebook:
> http://www.facebook.com/people/Илија-Илиев-Струмјан/100000573042225
>
> Joomla: http://top.net.mk
> Blogs: http://strumjan.blog.mk
>      http://strumjan.blog.com.mk
>      http://strumjan.blogspot.com
>      http://youtube.com/topnetmk
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111007/3f358c07/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list