[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Oct 13 06:57:14 UTC 2011


Во случајна посета на Буњаковец вчера, горе на спрат видов дуќани од 50-100
квадрати што се изнајмуваат 50-70-100 евра месечно што не е така висока цена
и може на средбите да се собираат 50-100 денари по човек во кутија за
донации од тие што ќе посетуваат работни групи и така ќе си продолжи
работотата на организацијата...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111013/5b0196cc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list