[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Oct 13 07:34:45 UTC 2011


> Во случајна посета на Буњаковец вчера, горе на спрат видов дуќани од 50-100
> квадрати што се изнајмуваат 50-70-100 евра месечно што не е така висока цена
> и може на средбите да се собираат 50-100 денари по човек во кутија за
> донации од тие што ќе посетуваат работни групи и така ќе си продолжи
> работотата на организацијата...
>


Па не е лоша идејата со кутијата и со донациите, плус и ако најдеме 50-100
квадрати за 100-150 евра ќе биде најбоље.
Ако може само точно да кажеш кои простории се ќе одам денес после работа да
ги разгледам.


Поздрав,
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111013/1ee15ee8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list