[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Fri Oct 14 06:44:51 UTC 2011


*Локации:*
*
Буњаковец*, за жал, има доста дуќани што се издаваат, но поголемите се веќе
издадени и останати се само помали локали што не се доволно големи за
потребите.

*Лептокарија* треба да се прегледа и тој запустениот *ТЦ кај кафаната КУМ* -
Кисела Вода одма после економското школо. Тамо има дуќани во изобилство и
тоа за ефтини пари и плус е километар и пол од центарот.

Штом имам некои дополнителни информации ќе ги пишам веднаш...

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111014/f3e6c838/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list