[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 14 07:54:35 UTC 2011


2011/10/14 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com>:
> Лептокарија треба да се прегледа и тој запустениот ТЦ кај кафаната КУМ

го прегледав тоа цело горе доле некаде во јануари, сите простори беа
мали по 10 (и помали) квадрати, другото беа фирми - али може да се
провери ако случајно некој напуштил у меѓувреме.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list