[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 14 08:21:23 UTC 2011


2011/10/14 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Селидба

Додадено.

BTW мораме да ги иселиме масите столчињата најдоцна до утре пошо ќе ни
сменат брава ор smth - не ме интересира шо ќе праат али пошто не
планирам да обивам брави и ни беше дадено до 15ти па предлагам да
иселиме се (бар тоа е последната каква таква информација што ја
имаме).

Дали има некој простор кај што може да стаиме некои 10тина школски
клупи, 12-14 столчиња, фрижидер и 4 фотељи (мислам не забораив нишо
побитно)?

Можеме да изнајмиме тамче утре и за 1000ка да однесеме се негде кај
што би можеле да ги чуваме овие ствари на неодредено време - додека не
најдеме нов простор.

Па пријавувате се, не мора да земете се, кој колку може за да не ни
остатат стварите заробени во геоинститут.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list