[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Novica Nakov novica at bagra.org
Fri Oct 14 16:42:33 UTC 2011


барака карши реплек направена ко за деловна просторија (порано игротека)

400 еур + трошоци, 80+ м2, шет месеци однапред.More information about the Ossm-members mailing list