[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Fri Oct 14 19:04:53 UTC 2011


400 еур за 4 месеци, или за месец? Пошто ако е за месец, дупло го
надминува договорениот буџет, сега за сега бараме до 200 еур.

2011/10/14 Novica Nakov <novica at bagra.org>:
> барака карши реплек направена ко за деловна просторија (порано игротека)
>
> 400 еур + трошоци, 80+ м2, шет месеци однапред.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list