[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sat Oct 15 09:12:42 UTC 2011


> 077880886 Ivan 8500 ден 40-45 m2 во капиштец како што ми пренесоа не се
> плаќало струја вода било подрумче направено како за издавање со сите
> салтанати што се потребни (вц кујна имало шанк двосед посебен влез и не знам
> што друго) на 10 мин од рекорд било... Кој може има време и желба нека се
> јави.
>

свртев сега не се јавува, ќе се јавам покасно

-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111015/1ea3e273/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list