[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Oct 15 11:56:27 UTC 2011


On 15.10.2011 11:12, Vladan Popovic wrote:
>
>     077880886 Ivan 8500 ден 40-45 m2 во капиштец како што ми пренесоа
>     не се плаќало струја вода било подрумче направено како за издавање
>     со сите салтанати што се потребни (вц кујна имало шанк двосед
>     посебен влез и не знам што друго) на 10 мин од рекорд било... Кој
>     може има време и желба нека се јави.
>
>
> свртев сега не се јавува, ќе се јавам покасно
>
> -- 
> Владан

Се јавил Владан и просторијата била изнајмена.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111015/1360cb0b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list