[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 30 21:31:56 UTC 2011


2011/10/30 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Добра вест е ова! poliyesterday беше на Рајко Жинзифов мислам така?  Каде
> е поточно ова место? Цент

Ова е негде кај уметничко, т.е позади бугарска амбасада негде ако
памтам добро, супер локација.

Него женава за у тафталиџе чека да и јавиме што сме одлучиле така да
оние што не се изјансиле досеа ве молам пишете што мислите или па
почекајте Владан да пише што напраил со ова у центар па после пишете.
Во секој случај ни треба фидбек за да решиме што да праиме.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list