[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Oct 30 20:46:47 UTC 2011


2011/10/30 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје, 3
> соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.
> Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го
> видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се
> договориме.

Добра вест е ова! poliyesterday беше на Рајко Жинзифов мислам така?  Каде
е поточно ова место? Цент

http://maps.google.com/maps?q=Rajko+Zhinzifov,+Skopje,+Former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia&hl=en&ll=41.997529,21.418702&spn=0.001377,0.002709&sll=42.000835,21.452179&sspn=0.176298,0.346756&vpsrc=0&hnear=Rajko+Zhinzifov,+Centar,+Skopje,+Former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia&t=h&z=19&iwloc=A-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list