[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 30 21:32:42 UTC 2011


2011/10/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Треба да видеме, кој ќе оди и со што ќе се оди.

+1

веројатно ќе иам и кола ако се собереме 4ца why not, ќе треба и зелен картон.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list