[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Oct 30 21:51:23 UTC 2011


2011/10/30 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>> http://maps.google.com/maps?q=Rajko+Zhinzifov,+Skopje,+Former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia&hl=en&ll=41.997529,21.418702&spn=0.001377,0.002709&sll=42.000835,21.452179&sspn=0.176298,0.346756&vpsrc=0&hnear=Rajko+Zhinzifov,+Centar,+Skopje,+Former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia&t=h&z=19&iwloc=A
>>
>
> Да на таа улица е околу 20м подоле од лева страна на мапата.

Ако е таму каде што мислам дека е, тој простор ми беше во предвид за
некоја идна верзија/итерација на хаклабот. Можеш да сликаш утре
убаво и од надвор и од внатре каде е поточно.

Исто така битни информации:
1. На колку минимум време сакаат да го изнајмиме просторот?
2. Дали треба да склучиме договор?
3. Колку е отказниот рок на местото и колку пенали се плаќа за тоа?
4. Колку кирии однапред треба да платиме?

Друго?

Поздрав.
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list