[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Mon Oct 31 09:45:42 UTC 2011


До каде и да е наоѓањето место, не ќе е лошо да дадеме 20евра за овој
месец, да се има поголем фонд, полесно се размислува, а и не ќе мора после
одеднаш да даваме 40е за два месеци (под претпоставка дека ќе требаат пари
за капар/аванс, пола кирија за агенција и сл.).

Се читаме (Se chitame).


2011/10/31 Vladislav Bidikov <bidikovi at unet.com.mk>

>
> > Градско парно ако има да ги прашаме дали може да се исклучи.
> Ova e poveke od vazno - bidejki vo nase maalo prosecna smetka za parno e
> 2800 denara plus DDV bidejki se meri na nivo na zgradi i se deli na
> korisnicite ...
>
> > Да видиме дали и какви комшии ќе имаме над нас, на приземје би требало
> > сите да се фирми, Бидик би требало да знае најдобро тоа.
> Za da znam sto komsii imame/nemame mi treba barem adresa tocna ili
> slikite od utre :D Neznam koj period mislite da otide utre i dali ke
> mozam da dojdam bidejki sum ponedelnicki uglaven vo ednosalterskiot
> sistem :D
>
> Poi,
>
> --
> V.B
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111031/ec09fb58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list