[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Oct 31 09:51:32 UTC 2011


До каде и да е наоѓањето место, не ќе е лошо да дадеме 20евра за овој
> месец, да се има поголем фонд, полесно се размислува, а и не ќе мора после
> одеднаш да даваме 40е за два месеци (под претпоставка дека ќе требаат пари
> за капар/аванс, пола кирија за агенција и сл.).
>


+1

-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111031/6b9896b5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list