[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 1 08:08:37 UTC 2011


2011/8/31 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> просторот и да закажам за во петок во 12ч да одиме да го видиме
> просторот уште еднаш пред да падне финалната одлука. Кој може и сака
> да дојде stay tuned ќе пишам тука да потврдам.

Потврдувам за утре во 12ч. Кој сака нека биде пред стара точка на илинденска.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list