[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Thu Sep 1 08:12:36 UTC 2011


пушти мапа, за нас нескопјаниве да се снајдиме :)

Се читаме (Se chitame).


2011/9/1 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2011/8/31 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > просторот и да закажам за во петок во 12ч да одиме да го видиме
> > просторот уште еднаш пред да падне финалната одлука. Кој може и сака
> > да дојде stay tuned ќе пишам тука да потврдам.
>
> Потврдувам за утре во 12ч. Кој сака нека биде пред стара точка на
> илинденска.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110901/95fcc4b6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list