[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Novica Nakov novica at bagra.org
Sun Sep 4 09:48:30 UTC 2011


> прошетав низ струмичките хотели и еве цени:

кој хотел е најблизу до местото каде што ќе биде настанот?

пс. нели треба ова на веб нешто да се објави?

-- нMore information about the Ossm-members mailing list