[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sun Sep 4 00:53:06 UTC 2011


ОК, еве како стојат работите:

прошетав низ струмичките хотели и еве цени:

- хотел „Централ“ (строг центар на градот) еднокреветна 900,
двокреветна 1540 (со доручек)
- хотел „404“  (строг центар на градот) еднокреветна 800-900 (без доручек)
(цените зависат од број на луѓе)
- хотел „Илинден“ (350м од центар на градот) еднокреветна 1200,
двокреветна 2000 (со доручек)
(цените зависат од број на луѓе)
хотел „Тивериопол“ (250м од центар на градот) еднокреветна 1200,
двокреветна 1600 (со доручек)
(цените зависат од број на луѓе)

Хотелите се проверено чисти, пристојни со добра услуга и добар персонал.
Мора што поскоро да кажеме колку луѓе ќе сте и каде. Очекувам конечна
бројка за да можам додатно да се испазарам за цена (ако може).

Поздрав
Ѕвонко


2011/8/29 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> On 08/29/2011 02:56 PM, Damjan Georgievski wrote:
>
> ок, да пресечеме!
>
> Викендот 17-18 Септември, НСНД Струмица! нема бегање.
>
>
> Место:
> <да се пополни> - треба да собере 30-тина луѓе најмалку, со лаптопи,
> струја и интернет, и да има место за проектирање.
> Повеќе од 50 луѓе не очекувам.
> Повеќе простории од една НЕ се потребни.
>
> Почеток:  12 часот, 17ти (сабота)
> Крај:     18 часот, 18ти (недела)
>
> За тие што не биле на НСНД - НСНД не е конференција, ниту нужно ќе има
> спремни предавања и програма. Активностите се договараат на лице место,
> првиот саат од настанот.
>
>
> За тие што не се од Струмица, што порано се пријавите тоа полесно ќе ве
> собере некој со кола на патот према Струмица. Јас ќе возам една кола со
> +3 места во неа. За тргање дополнително ќе се договориме.
>
> Домаќините е пожелно навремено да информираат за ефтиното спиење.
>
> Просторијата не знам каква е, Ѕвонко кажа дека има сѐ што треба, освен за
> местата не знам.
>
> Околу сместување ќе ве известам во некој од наредните два дена. Ѕвонко, на
> мејл ќе ви го пратам мој број за контакт за да се чуеме околу сместувањето и
> може да идеме до „Македонска Куќа“ да испиеме по едно кафе, да прашаме за
> сместување и направиме муабет околу настанот.
>
> Поздрав.
> --
> Boris Kuzmanov
> WordPress Contributor and Developer
>
> Web: http://kuzmanov.info
> Twitter: http://twitter.com/kuzman0v
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/bkuzmanov
> Facebook: http://facebook.com/kuzman0v
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list