[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Novica Nakov novica at bagra.org
Sun Sep 4 11:03:48 UTC 2011


> 404 и Централ.
> 
> Еве од 404 до местото (ОУ „Маршал Тито“) - http://g.co/maps/6jdv
> Централ до местото - http://g.co/maps/fb2e
> 
> И двата хотели се во строг центар, поготово 404.


супер. „централ“ ми изгледа како подобра опција. двокреветни соби + доручек.

-- 
nnvc

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list