[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sun Sep 4 14:02:38 UTC 2011


ок, колку луѓе да резервирам? Централ, така?

за офтопикот:
да, овој 404 името го доби по not found затоа што
еден другар го правеше сајтот, ама беше стално
офлајн, така да кога ќе прашаше некој каков е и
каде е хотелот газдата одговараше „види на сајт“
а не знаеше дека сајтот е офлајн и дека сите веќе
го викаат 404. Така од некое прозаично име, го
смени во 404 (кој вика оти ИТ нема влијание во
секојдневниот живот, ;-))))

Поздрав


2011/9/4 Novica Nakov <novica at bagra.org>:
>
>> 404 и Централ.
>>
>> Еве од 404 до местото (ОУ „Маршал Тито“) - http://g.co/maps/6jdv
>> Централ до местото - http://g.co/maps/fb2e
>>
>> И двата хотели се во строг центар, поготово 404.
>
>
> супер. „централ“ ми изгледа како подобра опција. двокреветни соби + доручек.
>
> --
> nnvc
>
> Live life on the edge but try to stay on topic.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list