[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 4 23:06:14 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Ок, вака стојат работите.

2с.мк не е спремна да си превземе обврска да плаќа 200 евра месечно во
наредните 6 месеци, па доколку постои некој кој што би сакал да биде
задолжен за собирање на пари и плаќање на рати и би потпишал договор
за изнајмување на просторот на негово име нека ме контактира што е
можно побрзо бидејќи утре ќе ми бараат одговор од агенцијата дали го
зимаме просторот или не.

Ако нема таков човек, тогаш остануваме на статус кво - во старата
просторија да чекаме подобри времиња.

Проблемот е што досега луѓето не давале месечно пари за кирија во КИКА
и не постои доверба дека ќе го прават тоа од сега па натаму, а
договорот мора да се потпише на минумум 6 месеци, тоа се 1200 евра кои
што 2с.мк ги нема и не може да се стави во ситуација да ги плаќа
доколку некој се откаже или стане недостапен кога треба да се плати
кирија.

Јас лично можам да кажам дека и покрај ризикот се уште сум за зимање
на просторот пошто мислам дека мораме да ги придвжиме работите напред,
да најдеме подобар простор, со подобри услови за да можеме да си
работиме на раат, но ете, така стојат работите. Јас лично исто така не
можам да си ја земам таа обврска.

Ако не се пријави никој до утре попладне, ќе му јавам на човекот дека
не го зимаме просторот.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOZARmAAoJEOJshBPknjYKRUgIAJBT5e4gYiKcbMeZs45HqC/H
NvYOvM6QMGR8G+YIw8hyv7XDVRiw+ujqvWQM0bAiEUj0KsYIZpgOuSdIjqdD9xCz
0QXzB7Hc2aexDVWQmYeiK7G65bDoK1FnKPbRdFv/woU7OCvH1J1gE/Pi6O16rzKV
0AZ3rmueY9MbCdLugYhqVsLCrEwMy/5qlPk7/77ckzQIlDypTD39NzHgfAzvwSR9
z8JEgaZoO+OB6Isay9NvafLe/WyzXJXnEIjKxi15Y5olcPdp+sD5kIr0r+cxZdpR
KsO5CThinbolzzMGslLfywThf/OwOUIx/dfVW3z/J5OQhSiGEFyJhlaLNxez1JQ=
=Ox6i
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list