[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Sun Sep 4 23:52:34 UTC 2011


прашањето ми беше појќе од типот: „зошто не може?“

ОК, let's walk the walk

ако може барем 6 од нас да остават по 100 евра следниот месец за хаклабот и
уште 100 после 2-3 месеци, решен е проблемот. јас би ги дал тие 100 сега.
кој е за?

Се читаме (Se chitame).


2011/9/5 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>
>
> не можи „слободен софтвер македонија?“
>
>
> Не може, затоа е и мејлот од Арангел.
>
>
>
>> мислам дека сите шо се пријавивме да оставиме барем по 10 евра месечно сме
>> согласни?
>>
>>
> Мислам дека се малку 10е од луѓето што се пријавија. 200е / 10мина = 20е од
> човек, ако плаќаат редовно сите, ама како што оделе работите до сега ќе
> испадне четворица да даваат по 50е месечно што е малку заебано.
>
>
>
>> мене ме интересира само: дали го видовте и ве бендиса новото место?
>>
>>
> Го видовме и супер е.
>
>
>
> --
> Владан
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110905/4e8b2a17/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list