[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Sep 4 23:33:06 UTC 2011


не можи „слободен софтвер македонија?“


Не може, затоа е и мејлот од Арангел.> мислам дека сите шо се пријавивме да оставиме барем по 10 евра месечно сме
> согласни?
>
>
Мислам дека се малку 10е од луѓето што се пријавија. 200е / 10мина = 20е од
човек, ако плаќаат редовно сите, ама како што оделе работите до сега ќе
испадне четворица да даваат по 50е месечно што е малку заебано.> мене ме интересира само: дали го видовте и ве бендиса новото место?
>
>
Го видовме и супер е.-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110905/e0693117/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list