[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Sep 5 11:59:19 UTC 2011


Зошто мора да е толку комплицирано? Еве јас ќе дадам однапред за цела
година, платете му за месец, па после најдете благајник.

Може така?

Јас не можам да превземам такви одговорни работи дека знаете каква сум :)

2011/9/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> On 09/05/2011 01:52 AM, Azder wrote:
>> прашањето ми беше појќе од типот: „зошто не може?“
>
> зошто немаме пари.
>
>> ако може барем 6 од нас да остават по 100 евра следниот месец за
>> хаклабот и уште 100 после 2-3 месеци, решен е проблемот. јас би ги
>> дал тие 100 сега. кој е за?
>
> не верувам дека некој ќе даде 200 евра а досега не плаќал кирија али
> немам ништо против ако има такви луѓе.
>
> како и да е, се јави човекот му кажав дека не сме во можност да го
> земеме просторот, ако сака некој друг да го брка ова слободно нека ме
> контактира ќе му го дадам контактот од човекот.
> - --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
> Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/
>
> iQEcBAEBAgAGBQJOZLdrAAoJEOJshBPknjYKUZwH/0b8hBS4b5YO0DutI/aIWvsQ
> mLdBX6a5UQ89CRQkNgdPD3W/CIfPLBumR3Fn90Mh0JpXCgBx6Ehwr2m9043JVYii
> 6CQSBIMxg/oOqqMth5bp44uQpFHc9XkpU0eVkoNc9LdplCQC4sUs18XtKLHMNgTM
> 8IiMXos9UyhmVgsG5kYX+Ehi97KkiZ/8qYxZB1Ml+D0OWie+z7g5p7K4A9lvHssk
> 8DKXL5ZHCHfPYoFvszhmqk/WAyuwbnMMpCHrDZQcysYSigXUDdV3J42d8f/nEJUc
> QZCdzIQWTGs0zwhhxDTAX/1AZcxDDyyQpMaR3rv3JSHtpiiYYMITgGYQPqgZ428=
> =HhKi
> -----END PGP SIGNATURE-----
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list