[2s.mk-friends] 28c3: CCC Congress

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 6 13:18:15 UTC 2011


Досега ги имам следниве информации:

Air Berlin:
Skopje - Prague - Berlin (и враќање)
350 swiss franks - 290 eur

Austrian:
Skopje - Vienna - Berlin (и враќање)
299 eur

Czech Airlines:
Skopje - Prague - Berlin (и враќање)
252 eur

MALEV :)
(ова е сигурно преку Будимпешта иако не пишува се гледа по времето)
226 eur

Овие се опциите за од Скопје во период од 25-26ти декември до 3-4ти јануари.
Ако некој знае за некои друго опции нека пише.

За хостел имаме време.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list