[2s.mk-friends] 28c3: CCC Congress

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Sep 6 15:38:41 UTC 2011


2011/9/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Овие се опциите за од Скопје во период од 25-26ти декември до 3-4ти јануари.
> Ако некој знае за некои друго опции нека пише.

Покопав малце по ниско буџетните компании у комшилук и кога ќе ги
собереш картата
и дополнителните тошоци за багаж + автобус до Белград или Солун,
цената доаѓа иста како овие.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list