[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 13 16:39:47 UTC 2011


> Дарко, ако не идеш може да откажеме една соба за да не даваш пари за
> џабе (мислам ако не е проблем со хотелот). Во тој случај јас може да
> одам да спијам кај роднини, па пак ќе се по двајца во соба.

Ја и без Дарко гледам 12 луѓе за 6 двокреветни соби

http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Струмица#.D0.A1.D0.BC.D0.B5.D1.81.D1.82.D1.83.D0.B2.D0.B0.D1.9A.D0.B5


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list