[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Sep 13 15:59:08 UTC 2011


Дарко, ако не идеш може да откажеме една соба за да не даваш пари за џабе
(мислам ако не е проблем со хотелот). Во тој случај јас може да одам да
спијам кај роднини, па пак ќе се по двајца во соба.


2011/9/12 Дарко <dar3.st at gmail.com>

> On 09/12/2011 03:58 PM, DZvonko Nikolov wrote:
>
>> резервирав 6 двокреветни соби во хотел Централ
>> за сабота по цена од 1540 ден (како што беше).
>> ако има уште кандидати, кажувајте да резервирам
>> навреме.
>>
>> поздрав
>>
>>
>>  Постои реална можност поради виша сила (гроздобер) јас да отсуствувам од
> настанот. Доколку тоа се случи, ќе се погрижам сместувањето кое што е
> резервирано за мене да биде платено. Во секој случај би требало утре да имам
> точна информација дали ке можам да дојдам или не.
> for the record, it's not up to me.
>
>
>
> --
> Darko Stojkovski
>  - Arch linux user
>  - geek
>  - hates windows, loves python
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**mailman/listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110913/9df67d48/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list