[2s.mk-friends] КИКА: просторија

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Sep 26 16:38:48 UTC 2011


Знам дека е малку необично, ама постои ли опција
да се добие некоја просторија у некое школо? Сабота
и недела не им требаат просториите така да why not?
Попладне секој ден после 17.30-18.00 е слободно така
да и тогаш е слободно. Можете да се договорите со
директорот да им ги одржувате компјутерите во замена
за просторијата (плус имате и бесплатен интернет оти
сите школи имаат wireless) или нешто слично. Уште ако
имате и политичка поддршка, супер.

Поздрав
Ѕвонко


2011/9/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Денеска ќе дојдат и девојчињата да се заврши што има, веројатно нема да
> пречиме нели?
>
> 2011/9/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
>> Hash: SHA1
>>
>> On 09/23/2011 04:49 PM, Arangel Angov wrote:
>> > On 09/19/2011 10:43 PM, Arangel Angov wrote:
>> >> ОК, еве како стојат работите моментално.
>>
>>
>> Кој може вечер во 19.00ч во КИКА - разгледување на опциите за нов простор.
>>
>> Собирот што го закажавме за собирање на парите може да се случи порано
>> неделава, имаме неколку опции колку што знам (ги немам сите детали се
>> уште), па ќе пишам што ќе решиме денес.
>> - --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
>> Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
>> Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/
>>
>> iQEcBAEBAgAGBQJOgIoRAAoJEOJshBPknjYKuK4H/i9INdJhx8juMa8iIurxtyGO
>> 7TJn+xVSCx3z5uX4EhvPLzPAMc4NIO6M7W2kiWutL06mWrtpB+hRjh/j5FiL/1x3
>> acuVLaUH5nLNRwaoXMANY+YEUZEkSfYgRB5L8hu6cBHPOgmfZtyRDBF34HcfHL69
>> UDEsULdCNY/xHU6wk8oq3hr3g7QTNHqk3Mwic7YdaS4L3T0LiTntuPdKou+xnU1E
>> 5BIPmO9uRZ3cSsf6iPQ8DhuPrMGbW3b+s7F/Y41oVAWdyq0EIXE+Moamh9T1sehE
>> /e3zWPkn94FH5d/iZxJ3HfJa1scbz9sqZXuDto5f34/0gbBL+VtI4S4p4vZKvSc=
>> =LQdE
>> -----END PGP SIGNATURE-----
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list