[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Sep 26 22:55:19 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 09/26/2011 04:20 PM, Arangel Angov wrote:
> Собирот што го закажавме за собирање на парите може да се случи 
> порано неделава, имаме неколку опции колку што знам (ги немам сите 
> детали се уште), па ќе пишам што ќе решиме денес.

Еве што договоривме дека бараме до четврток. Ако не најдеме ништо
подобро за парите тогаш ќе пробаме да го изнајмиме просторот над стара
точка веројатно (ако се уште се изнајмува), бидејќи само тоа го имаме
како некаква опција што би била прифатлива во моментов.

- - големина: од 40 до 100 квадрати
- - цена: до 200 евра
- - прифатлива локација: во Центар, Кисела вода до рампа, Стара чаршија,
Карпош 1

Ако било кој знае или може да се распраша, или да провери огласи за
деловен простор или мезанин во зграда (со посебен влез) кој што е во
опсегот на параметрите погоре, нека пише веднаш, јас сум слободен
неделава да одам да го видам просторот и да известам тука што како.

Па се надевам ќе најдеме нешто подобро до петок.

PS Собирот за собирање пари останува на истиот датум бидејќи во
Геоинститут можеме да седиме до 15ти октомври. Значи сабота 17ч во
КИКА, за оние кои што сакаат да донираат пари за новиот простор.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOgQLXAAoJEOJshBPknjYKx6QIAM5vuXYyEpPUIdos0Va9X9Hx
M+K7ziv1Ys9jHDC2/ajZHtSQrocSYKZtHQhjnqBykHglXH22eJHHmOXIdZnHDKe0
KSh3ZHMDSU+FHnvdxYimhcT1El7elLtMYEKeFfPHvSFYzmWLpAnXHuZU1ZMVlb1V
9KqYVyJv3beph7knSHnYgCTCE1I9S6a6nL9jkzc2GwGPYlZeefBZwfCNI7rOL5/G
ev1eLlmS3qhQGHeJt7D/+A5eiIIdESUqgpc4ENSdqAYyOTMgpdyOFI4WmakgR8Cb
anLDGogKRUHK3hmIuBV6ufcEjLF4JwkT63LGmHqZW5bjWBP7TOXE9UHZMqLH3HU=
=9+rk
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list