[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Thu Sep 29 08:06:07 UTC 2011


Еве неколку понуди кои ги најдов. Некои излегуваат од нашиот прајсрејнџ:

2. Stan vo D. Maalo 42m2 so 2 prostorii renoviran, namesten na
prizemje. Cena 200e Sifra 6177
1. Stan za deloven 60m2na 1-vi kat, 3 prostorii renoviran, namesten,
vo Bunjakovec kaj grcki konzulat. Cena 250e Sifra 2939
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/498310?searchID=1566180&Idx=2

издавам деловен простор во капиштец на мезанин 50м2 кај пицеријата
балила. цена 250 евра
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/598068?searchID=1163448&Idx=42


More information about the Ossm-members mailing list