[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Novica Nakov novica at bagra.org
Thu Sep 29 12:54:23 UTC 2011


> видовте за просторот од „Казабланка“ и тој до него?

да скапи се тие. 700 еур.-- 
nnvc

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list