[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 30 00:35:06 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 09/27/2011 12:55 AM, Arangel Angov wrote:
> Па се надевам ќе најдеме нешто подобро до петок.

Изгледа дека не најдовме ништо подобро.

Ако се сложувате, да се јавиме и да го побараме просторот на илиндеска
пак, и да се надеваме дека се  уште се издава?

Утре состанок во 17.30 во КИКА? (би било добро да поминат и сите оние
што се спремни да плаќаат 20 евра месечно за просторот)

Ќе треба да се селиме викендов, КИКА е неупотреблива пошто немаме
струја, така да работите се дојдени до complete HALT. Или го зимаме
тој просторот ако е достапен или не праиме ништо за хаклаб понатаму.

Ако има некој идеи, предлози или се јавил прашал за некој простор што
би ни одговарал нека пише што побрзо.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOhQ61AAoJEOJshBPknjYKgqoH/1gBkbjh1hxOhwE6/Edoxlhw
mZhPriKeQfb1zDcZdMXSVCTBDgHWTHtyl0znubwSwWHxilhizg/r1tdfpKyGsy7X
Lr1jWodElMTB4LD/oMqH2r6UJrC9s/JPp+FDjwZL5VpoksxGe72eFiHVfQnOjnbr
MCngqd73QuPguwe1Fj/0pPq8cxJQ7w6c6cNa1JfrAB7oRJb516vbVZeZvBUYQH+k
1/v/iJUoUesu8eymTDaq2Si21ENoVd2x8yTEDBNtIXDESOoaJJ9gtoTS6ZVNp+Qb
rEhgiq/2WSDj2OSN5JwEbuUJkmlBDV6r1OfNZpaXw6tq/C2/umA5ThxGM/JZWR4=
=ioW6
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list