[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Fri Sep 30 07:31:51 UTC 2011


On 09/30/2011 02:35 AM, Arangel Angov wrote:
> Ако се сложувате, да се јавиме и да го побараме просторот на илиндеска
> пак, и да се надеваме дека се  уште се издава?
>
> Утре состанок во 17.30 во КИКА? (би било добро да поминат и сите оние
> што се спремни да плаќаат 20 евра месечно за просторот)

Jas sum za. Ako ima promena na terminot - izvestete na vreme.

Re: mozhnosti za chesto selenje vo drugi prostori - infrastrukturata 
treba da bide mobilna i da go podrzhuva toa. :)

Cheers

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list