[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 30 07:18:07 UTC 2011


> Ќе треба да се селиме викендов, КИКА е неупотреблива пошто немаме
> струја, така да работите се дојдени до complete HALT. Или го зимаме
> тој просторот ако е достапен или не праиме ништо за хаклаб понатаму.

Во меѓувреме изгледа ја поправиле струјата, вчера светеше.
Не дека многу менува тоа.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list