[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 2 21:42:54 UTC 2012


> Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012. 
> Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да
> почнам со подготовкитте за овој настан. 

ајде wiki-то пополнете го малку

http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Штип-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list