[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Apr 5 14:52:58 UTC 2012


On 04/02/2012 11:42 PM, Damjan Georgievski wrote:
>> Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012.
>> Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да
>> почнам со подготовкитте за овој настан.
> ајде wiki-то пополнете го малку
>
> http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Штип
>
>
>

Дечки :) Пријавувајте се, уште 2 дена остануваат до настанот а ко што 
гледам само еден сега за сега ќе оди сигурно.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list