[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 3 12:12:04 UTC 2012


2012/3/30 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>:
> Ќе прашам денес или утре најкасно и ќе ве известам.

Има ли некакви информации околу цената? Ме прашуваат луѓе од Косово
што сакаат да дојдат па сакаат да си испланираат да знаат колку ќе ги
кошта.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list