[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Apr 7 02:39:25 UTC 2012


Здраво, колку од вас се пријавија на GSoC? Ако некој не е на листава а
се пријавил
кажете ми, пишете +1,2 итн.

Ми треба за блог пост кој ќе го пишувам за google open source blog колку ни е
заедницава awesome :)

ако може да ми одговорите денеска, одлично би било.

фала.


More information about the Ossm-members mailing list