[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Azder azhder at gmail.com
Fri Apr 6 14:45:17 UTC 2012


2012/4/6 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>

> On 04/06/2012 02:26 PM, Blagoj Petrushev wrote:
> > Штотуку решив дека ќе дојдам сигурно.
> > Не сум сигурен дали само утре или и во недела ќе останам.
> >
> > Баже (Baze)
>
> Јас сум заинтересиран за одење, но можам да дојдам само во Сабота.
>
> Дали некој ја планира оваа варијанта и како да се снајдеме со превоз?
>
>
И јас се мислам само за во сабота, затоа и прашав за инфо за патувањето.
Сега за сега знам дека се тргнува утре од стандардно место и стандардно
време.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120406/ac62d4d3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list