[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Fri Apr 6 14:32:50 UTC 2012


On 04/06/2012 02:26 PM, Blagoj Petrushev wrote:
> Штотуку решив дека ќе дојдам сигурно.
> Не сум сигурен дали само утре или и во недела ќе останам.
>
> Баже (Baze)

Јас сум заинтересиран за одење, но можам да дојдам само во Сабота.

Дали некој ја планира оваа варијанта и како да се снајдеме со превоз?

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list