[2s.mk-friends] Сместување на Share

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Apr 7 15:02:59 UTC 2012


Колку што знам околу 10-12 луѓе ќе одат на Share. Со Баже резервиравме
спиење во In Old Shoes хостел, Brankova 18 Белград,
за мене и за него.Ако бирате хостели или сл, можете да резервирате
тука, или негде во близина за да бидеме сместени во исто место.

Резервацијата е за 26,27,28 април 2012.

Колку да имате предвид, па да се координираме во оваа нишка.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list