[2s.mk-friends] Сместување на Share

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Apr 7 17:51:15 UTC 2012


Јас и Владе ќе спиеме кај другар.

On Sat, Apr 7, 2012 at 5:02 PM, Igor Stamatovski
<igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Колку што знам околу 10-12 луѓе ќе одат на Share. Со Баже резервиравме
> спиење во In Old Shoes хостел, Brankova 18 Белград,
> за мене и за него.Ако бирате хостели или сл, можете да резервирате
> тука, или негде во близина за да бидеме сместени во исто место.
>
> Резервацијата е за 26,27,28 април 2012.
>
> Колку да имате предвид, па да се координираме во оваа нишка.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list