[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Apr 7 17:56:21 UTC 2012


Јас ќе одам со кола, има место за 2ца, одиме за НСНД се враќаме после Шер.

On Sat, Apr 7, 2012 at 6:49 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> На 21 и 22 Април (за 2 недели) редовно ќе се одржи НСНД Белград.
>
> Го пишувам овој мејл 2 недели унапред за да си планираат тие што мислат да
> одат + понатаму на оваа нишка да се договориме за превоз и смештај.
>
> Сега за сега јас планирам да одам, така да
>
> +1
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list