[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Apr 7 18:42:29 UTC 2012


Не ми е објавен, пишувам блог пост за овде
http://google-opensource.blogspot.com/.
Ама нема врска ќе се снајдам.

On Sat, Apr 7, 2012 at 5:15 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Глеам дека ти е објавен блог постот, моеш да пробаш да им даеш повеќе
> време на луѓето нареден пат пошо 12 hours ago е малце, очигледно :)
>
> Think, plan, execute!
>
> А сакате да кажете дека господ не ја прати листава?
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list