[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Apr 7 15:15:45 UTC 2012


Глеам дека ти е објавен блог постот, моеш да пробаш да им даеш повеќе
време на луѓето нареден пат пошо 12 hours ago е малце, очигледно :)

Think, plan, execute!

А сакате да кажете дека господ не ја прати листава?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list